Continuem una setmana més escoltant i explicant les diferents mesures implantades per fer front a la crisi econòmica de la #COVID19. En aquesta ocasió, hem aprofitat per debatre i exposar els expedients del ple que celebrarem aquest divendres 31 de juliol.

Una trobada prèvia a la finalització del curs polític, on s’ha centrat el debat en la falta de concreció de les ajudes per part de la Generalitat i la manca de respostes per part de l’Estat. D’altra banda, s’han explicat els expedients del Ple Municipal de divendres.

Tenim la voluntat d’aprofitar aquesta “oportunitat” que ens ha brindat aquesta crisi sanitària, per seguir connectats amb els nostres companys d’equip i compartir amb transparència totes les mesures que anem aplicant des del govern de la Paeria.

Amb aquest ESPAI OBERT, tanquem el curs polític del Junts Per Catalunya Lleida, en ple procés congressual de fundació del nou projecte polític del MH President Carles Puigdemont i dels presos polítics i exiliats de Junts Per Catalunya.

Que tingueu un bon estiu. Seguim!

[ff id="3"]