Els 1r tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat l’actuació de millora en la senyalització del carri bici en el tram de Pl. Europa fins la cruïlla del Pg. de Ronda amb Rovira Roure.

En el marc de la millora de l’estat i senyalització dels carrils bici de la ciutat, s’ha intervingut en la seva senyalització, pintant els passos de vianants i remarcant el perllongament del carril en el pas de vianants.

Postius puntialitza que “amb aquesta intervenció en la senyalització, garantim així una millora de la seguretat viària dels usuaris.”

Amb aquesta actuació, es dóna resposta a una demanda dels usuaris del carril bici, atès que aquest tram no estava ben senyalitzat i hi havia hagut algun accident a causa d’aquesta mancança de seguretat.

[ff id="3"]