El 1r tinent d’alcalde i la regidora de Consum, Comerç i Mercats, han visitat les instal·lacions del Mercat Central integrat dins el CIM Lleida, al Polígon Industrial “Camí dels Frares.”

Es tracta d’un centre modern, amb instal·lacions funcionals que donen eficàcia a l’operativa comercial. En el que s’hi troben dues zones clarament diferenciades: la zona de productors i els magatzems dels assentadors (majoristes).

Durant la visita, han pogut parlar i escoltar els diferents empresaris i treballadors del sector de la fruita que es troben instal·lats en el complex. La gran crisi econòmica generada per la #COVID19, ha generat grans pèrdues de clients minoristes que han hagut de tancar el seu establiment degut a les mesures decretades arran del confinament perimetral al territori.

 

[ff id="3"]