S’ha dut a terme a les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, amb les persones preseleccionades des del Servei d’intermediació Laboral de l’IMO

Aquest procés de selecció ha tingut com a objectiu conformar l’equip d’atenció directa que atendrà les primeres persones usuàries del centre per a gent gran de Lleida

La residència CleceVitam Ponent, que obrirà portes al gener de 2022, oferirà 150 places per a persones d’avançada edat i crearà prop de 100 llocs de treball quan estigui a ple rendiment

CleceVitam i la Regidoria d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta de l’Ajuntament de Lleida han organitzat una jornada de selecció de personal per cobrir les places vacants necessàries per a posar en marxa el nou centre residencial de Lleida, CleceVitam Ponent.

La col·laboració de CleceVitam i la Regidoria ha estat principalment amb el Servei d’Intermediació Laboral (SIL) amb diferents reunions determinant el procediment a seguir per gestionar les ofertes de treball de manera transparent i pública.

És per aquest motiu que les ofertes van estar publicades a la web de l’IMO i a les xarxes socials de l’IMO. L’equip del SIL ha valorat 85 curriculum vitae, dels quals 35 han passat a la fase de selecció d’avui.

Per tal d’oferir el millor servei, garantir la salut i seguretat de les persones usuàries, el centre comptarà amb un equip humà multidisciplinari i altament qualificat, que estarà format per prop de 100 professionals un cop assoleixi la plena ocupació. Així mateix, la selecció del personal d’atenció directa s’ha dut a terme en la trobada d’avui, que s’ha fet a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí.

D’aquesta manera, CleceVitam formarà el primer equip de professionals d’atenció directa de la residència, mitjançant la contractació dels perfils de gerocultors i gerocultores que assistiran a les futures persones usuàries del centre.

CleceVitam Ponent

La nova residència per a gent gran, que estarà situada al centre de Lleida, a la vora del riu Segre, serà el segon espai d’aquestes característiques gestionat per l’entitat en el territori català, i per ara el que més places oferirà per a la ciutadania.

El nou centre residencial, que té prevista la seva obertura al gener de l’any vinent, oferirà 150 places distribuïdes en un edifici de 5 pisos i diferents unitats de convivència, amb habitacions individuals, dobles i algunes suites, adaptades a les diferents necessitats i preferències.

La residència disposarà d’infraestructures dissenyades per garantir una atenció altament personalitzada, integral i 360º. Alhora, comptarà amb totes les comoditats i prestacions necessàries per assegurar el benestar de les persones, així com de les últimes innovacions en estimulació física i cognitiva. En l’espai es prestaran serveis mèdics, d’infermeria, podologia, atenció psicològica i rehabilitació cognitiva, fisioteràpia, animació sociocultural, perruqueria, així com assistència social individualitzada i suport a les activitats de la vida diària dels i les residents. La planta baixa disposarà de sales polivalents destinades a la interacció, l’entreteniment, la comunicació i el gaudi personal, com: la biblioteca, la sala d’estar, el gimnàs i la sala d’activitats

[ff id="3"]