Es constituirà el dia 27 de novembre amb l’objectiu d’esdevenir un espai permanent de diàleg entre la Paeria i la ciutadania

80 persones, de manera individual i vinculades a entitats s’han inscrit ja en el Consell de Ciutat, que es constituirà el dia 27 de novembre en un acte presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a la Sala de la Canonja de la Seu Vella.

El Consell de Ciutat neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai permanent de diàleg entre la Paeria i la ciutadania. La finalitat és que constitueixi un òrgan consultiu, assessor i de foment de la participació i l’entorn on la ciutadania i responsables tècnics i polítics municipals puguin debatre sobre temés d’interès públic.

El Consell de Ciutat és una figura participativa que formava part de la Carta Municipal per a la Participació Ciutadana de l’any 2004 i que, posteriorment, va quedar recollida en el Reglament de Participació Ciutadana de 2006.

En la presentació de la creació del Consell, la regidora de Participació Ciutadana, Marta Gispert, va explicar que aquest ens “serà la materialització d’un nou concepte de govern que amb el diàleg i la implicació de diversos agents pot dur una millor gestió dels temes comunitaris”.

La participació assolida en el Consell amb 80 persones “és un senyal de la voluntat ciutadana de ser present i fer visible la seva veu en la gestió de la ciutat i dels temes que els afecten en tant que veïns i veïnes de Lleida”, ha destacat la regidora Marta Gispert

[ff id="3"]