Distincions per a Inlingua, Ilemo-Hardi, Codina Catering i Aigües del Segarra-Garrigues

Al llarg de la vetllada, s’han lliurat els reconeixements als socis més antics de PIMEC Lleida, l’entitat organitzadora de l’acte. També han estat distingides les empreses Inlingua, Ilemo-Hardi, Codina Catering i Aigües del Segarra Garrigues.

En el seu parlament, l’alcalde ha destacat que les trajectòries d’aquestes companyies mostrem la diversificació de l’activitat que neix aquí, a les comarques de Lleida, i la seva capacitat per a la internacionalització.

“Crec que aquestes experiències són un mirall per aquells emprenedors i emprenedores que pensen a tirar endavant el seu negoci i també ho poden ser per empreses consolidades. Ser autònom, petit i mitjà empresari mai ha estat fàcil, però cal recordar que és aquest perfil d’empreses, molt arrelades al territori lleidatà i especialment a Lleida ciutat, les que estan impulsant l’economia”, ha dit Pueyo.

La sessió, celebrada a La Llotja, també ha comptat, entre altres autoritats, amb la presència del tinent d’alcalde Paco Cerdà que, com el paer en cap, ha lliurat una de les distincions.

L’acte ha inclòs una taula d’experiències empresarials, amb la participació de Josep Ribalta, director general de Pinsos Ursa; Delfí Robinat, conseller delegat de Casa Delfín i Culinarium i president del Consell Social de la UdL, i Néstor Gutiérrez, director general d’Atlas Energia. La conferència principal ha anat a càrrec de la divulgadora científica Sílvia Leal

[ff id="3"]