L’empresa preveu ubicar un centre logístic al nou polígon de Torreblanca-Quatre Pilans

L’alcalde accidental, Toni Postius, acompanyat del tinent d’alcalde Paco Cerdà i del regidor David Melé, ha visitat la seu de Plusfresc i s’ha reunit amb Rafael Oncins, director d’RSC de l’empresa.

Postius ha destacat l’extensa trajectòria i la tradició comercial d’aquesta companyia, una firma que ha viscut una notable expansió en els darrers temps i que ha confirmat la seva voluntat d’ubicar un centre logístic al futur polígon de Torreblanca-Quatre Pilans.

“És una molt bona notícia. És extremadament positiu que empreses de les terres de Lleida optin per quedar-se al territori. Que un referent com Plusfresc faci aquesta aposta tan important i passi a ser la primera que s’instal·li a Torreblanca-Quatre Pilans dona més sentit que mai a aquest desenvolupament industrial tan necessari”, ha asseverat l’alcalde accidental.

[ff id="3"]