Toni Postius s’ha reunit aquest dimarts a Brussel·les amb el President Carles Puigdemont per encarar les properes eleccions municipals del 28M

Postius i Puigdemont refermen l’aposta per l’economia lleidatana i la necessitat d’implantar un polígon com el de Torreblanca-Quatre Pilans, que situa Lleida al mapa econòmic europeu

Candidatura 2023

El president Carles Puigdemont ha rebut aquest matí al candidat a l’alcaldia de Lleida, Toni Postius, al Parlament Europeu. Aquesta visita ha servit per compartir el repte que suposen les properes eleccions municipals del 28 de maig a la ciutat de Lleida. Puigdemont ha encoratjat a Postius “a seguir treballant per aconseguir l’Alcaldia de la Paeria de Lleida i a ser el proper Paer en Cap”. En aquest sentit, ha manifestat estar convençut que Postius “ha treballat incansablement des del govern de la Paeria per consolidar el canvi que va suposar fer fora el 155 de la Paeria, i ara és el moment que Junts encapçali aquest procés de consolidació”.

Torreblanca-Quatre Pilans

Postius ha informat el president a l’exili dels principals projectes de ciutat que ha encapçalat al llarg dels darrers tres anys i mig des del govern de la Paeria. En aquest sentit, Postius ha destacat “l’oportunitat que suposa el nou polígon de Torreblanca – Quatre Pilans per a Catalunya i la internacionalització de la seva economia”. Així mateix, ha demanat a Puigdemont, en tant que Eurodiputat, que “defensi aquest projecte des del Parlament Europeu, promocionant-lo i buscant les sinergies necessàries perquè empreses europees triïn la ciutat de Lleida per desenvolupar el seu projecte empresarial. Lleida s’ha de convertir en un referent en logística i indústria”. Puigdemont ha celebrat “que Lleida estigui fent passes en la bona direcció per situar-se en el mapa econòmic d’Europa i s’ha compromès a treballar perquè sigui una ciutat referent de qualitat i bones pràctiques”.

Situació política de Catalunya

Puigdemont segueix amb els ideals intactes, amb el ferm compromís amb Catalunya i la seva gent, i convençut que més aviat que tard Catalunya serà l’estat independent que tanta lluita i repressió li ha costat als catalans i catalanes. Per altra banda, el candidat a l’alcaldia, Toni Postius i el President Carles Puigdemont, han analitzat les causes obertes a la justícia europea: tant les ordres d’extradició com la immunitat que va obtenir el President Puigdemont com a eurodiputat.


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]