Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
24 treballs opten a la 16ena edició del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida - juntspercatalunyalleida.cat

El guardó reconeix treballs periodístics que fomenten les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits. El premi el convoquen conjuntament l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida.

Ja s’ha dut a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats o emesos durant l’any 2022 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

En aquesta setzena edició, opten al premi un total de 24 treballs: 4 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 13 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. El jurat es farà públic, properament, al web de la Regidoria de Feminismes  www.feminismes.paeria.cat

L’acte de lliurament de l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 16 de març, a les 18 h, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]