Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
Lleida es prepara per tornar al carrer per celebrar el Carnaval 2023 - juntspercatalunyalleida.cat

Del 16 al 22 de febrer se celebraran tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutat. L’autora del cartell de l’edició d’enguany és la Natàlia Superbia, estudiant del CFGS Gràfica publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol.

Tot preparat perquè Lleida torni al carrer per celebrar el Carnaval 2023. Del 16 al 22 de febrer s’han programat tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutat per tal de viure aquesta festa tan popular.

S’ha presentat la programació del Carnaval 2023 a Lleida que, amb la implicació d’entitats i col·lectius, se celebrarà amb un programa que convida la ciutadania a la participació activa de la festa, gaudint de moltes de les activitats tradicionals com la Marató de l’Ou, la Gran Rua o la Cursa de Llits, entre altres. El Carnaval és una festa per compartir, un temps per gaudir en col·lectivitat tota la màgia que desprèn l’esperit del rei Carnestoltes. Com en tantes altres manifestacions populars, el nostre Carnaval és una expressió de la força associativa de la ciutat i del compromís dels lleidatans i lleidatanes amb totes i cadascuna de les cites del calendari festiu.

Hores d’ara, hi ha 25 carrosses i 8 comparses inscrites per participar a la Gran Rua de Carnaval que se celebrarà dissabte, 16 de febrer.

L’autora del cartell de l’edició d’enguany és la Natàlia Superbia, estudiant del CFGS Gràfica publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, que ha explicat que “representa el valor de la llibertat en aquesta festivitat comparant l’Estàtua de la Llibertat amb el nostre gran monument com és la Seu Vella”.

*Consulteu el programa del Carnaval 2023 aquí


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]