Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
En marxa les obres per ampliar la vorera del carrer Penedès - juntspercatalunyalleida.cat

L’espai per als vianants arribarà als tres metres i mig d’ample i també es renoven els serveis d’aigua, clavegueram i enllumenat, mantenint els aparcaments en línia

El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, ha visitat avui l’obra i ha destacat que permetrà pacificar el trànsit

La primera fase de les obres del carrer Penedès, en el tram que va des de la plaça de França fins al carrer de la Selva, està ja en marxa i quedarà acabada en un termini d’uns dos mesos i mig, aproximadament.

L’Alcalde i el primer tinent d’alcalde, Toni Postius, han visitat avui els treballs, que consisteixen en l’eixamplament de la vorera, que passa de 2 metres d’ample a entre 3,4 i 3,5 metres, així com la renovació dels serveis de clavegueram, enllumenat, semàfors i telecomunicacions en aquest tram, al costat de la plaça de les Magnòlies. El pressupost d’aquesta fase d’obres és d’uns 150.000 euros, una part dels quals corresponen a un projecte subvencionat per la Diputació de Lleida, que també inclou la millora del carrer Alfred Perenya.

L’Alcalde ha explicat l’abast de l’actuació, i ha assenyalat que, malgrat l’ampliació de la vorera, es conserva l’espai d’aparcament en línia i el carril bici que s’hi va habilitar a finals del 2021, en una actuació que va permetre “introduir més aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda i implementar l’aparcament en filera en lloc de bateria, perquè dona més seguretat a les persones”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde Toni Postius ha recordat que l’actuació és una primera fase que es va treballar de forma conjunta amb el veïnat. “El compromís municipal és que un cop acabada aquesta actuació, i amb els ajuts i convocatòries que vagin sorgint, poder anar presentant projectes successius que ens permetin l’arranjament de tot el carrer Penedès que és una via principal, llargament reivindicada per l’Associació de Veïns i pel consell de barri i que en definitiva el que permetrà és pacificar una zona molt important del barri”, ha afirmat.


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]