Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
L’IMO presenta el Pla d’Actuació 2023 - juntspercatalunyalleida.cat

També valorarà l’ampliació d’espais per donar resposta a la creixent activitat

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’Institut Municipal d’Educació, David Melé, ha presidit la reunió del Consell Rector en què s’ha presentat el pla d’actuació 2023 que inclou els objectius i les noves línies estratègiques a treballar.

El regidor David Melé ha destacat “la dedicació i la implicació del personal tècnic i administratiu de l’institut per continuar amb la gestió de programes i serveis que aporten valor a la ciutat i suport a la ciutadania”.

El Consell Rector també ha estat informat dels convenis que s’han signat entre l’IMO i diferents entitats de la ciutat, com la Coordinadora de Gent Gran, Càritas i la Federació de Veïns, entre altres, per al nou projecte innovador de Mentoria que s’està desenvolupant.

Degut a l’àmplia oferta de programes ocupacionals que ofereix l’IMO, s’ha informat de la necessitat de valorar l’ampliació d’espais per a donar resposta a la creixent activitat.

El Consell Rector de l’IMO es composa de 17 persones, entre es quals hi ha representants dels diferents grups polítics de la Paeria, els dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, i representants de la Junta de Govern i del Comitè d’Empresa. També hi participen la Coell i la Fecom com dues de les organitzacions empresarials més representatives de Lleida.


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]