Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
La Paeria obre el tràmit per a sol·licitar espais al carrer per la Diada de Sant Jordi 2023 - juntspercatalunyalleida.cat

Els espais es reparteixen entre l’Avinguda Francesc Macià per als sectors del llibre i de la flor i la Rambla de Ferran per a altres entitats. Un dia abans de la Diada de Sant Jordi, el dia 22, les llibreries i les floristeries de la ciutat ja podran posar parades davant dels seus establiments. El tràmit estarà operatiu fins el 16 d’abril.

L’Ajuntament de Lleida, obre, a partir de demà, 17 de març, el tràmit telemàtic que permetrà sol·licitar llicència per a tenir un espai per a la venda de roses i llibres, al carrer, la propera Diada de Sant Jordi 2023.

Els espais es reparteixen entre l’Avinguda Francesc Macià, per al sector professional de llibre i de la flor, i la Rambla de Ferran, per a altres tipus d’entitats que no facin venda de flor fresca, ni de llibres.

Pel que fa a la venda de roses i llibres, es donarà autorització als establiments comercials de floristeria i llibreries de la ciutat de Lleida. També, per a les associacions i entitats de caire social, benèfic o cultural inscrites al Registre Municipal d’Entitats, (RME), de la Paeria, i per a centres escolars, instituts i facultats. La Paeria vetllarà perquè no hi hagi cap autorització que permeti vendre flor fresca a prop d’una floristeria de la ciutat.

Un dia abans de la Diada de Sant Jordi, el dia 22, les llibreries i les floristeries de la ciutat ja podran posar parades davant dels seus establiments.

El tràmit per a la sol·licitud d’ocupació específica per a la propera Diada de Sant Jordi a la ciutat de Lleida es pot realitzar a partir de demà divendres, 17 de març, telemàticament, a l’adreça  https://tuit.cat/Whjt5 que estarà operativa fins el dia 16 d’abril.


Warning: Undefined array key "add_ai_to_all_pages" in /home/juntspercatalunyalleida/public_html/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 721
[ff id="3"]