Junts per Catalunya reuneix gairebé 400 persones del món econòmic i empresarial de la ciutat per explicar el seu programa en matèria industrial, d’empresa i ocupació, acompanyat pel Molt Honorable Sr. Artur Mas i l’exconseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jaume Giró

La candidatura de Junts per Catalunya Lleida ha reunit aquest migdia unes 400 persones del món econòmic i empresarial de la ciutat en un dinar per a explicar el programa amb què es presenta a les eleccions municipals del proper 28 de maig. El candidat a Paer en Cap, Toni Postius, ha estat acompanyat del Molt Honorable Sr. Artur Mas i de l’exconseller d’Economia, Jaume Giró, i ha explicat les seves propostes a una audiència que ha omplert la Sala Multifuncional de la Llotja de Lleida. Postius ha explicat que “dels resultats de les properes eleccions del 28 de maig en depèn la sort de molts projectes transformadors per la nostra ciutat com són el polígon industrial més gran de Catalunya, el centre comercial del Pla de l’Estació o la nova estació d’autobusos amb un pressupost de fins a 44 milions d’euros”.

Postius ha explicat, que fa quatre anys, en un dinar d’empresaris i del sector econòmic com el d’avui, va prometre “fer la revolució industrial del segle XXI a Lleida”. En aquest sentit, ha manifestat que “em satisfà immensament haver complert amb la paraula donada. Després de quatre anys podem dir que Lleida ha començat a caminar i ha posat les bases per aquesta industrialització amb el polígon d’interès estratègic per Catalunya, Torreblanca-Quatre Pilans, les millores del Polígon del Segre i també el Polígon de Torre Solé amb més de 35 hectàrees ja comercialitzades”.

Postius al llarg del seu discurs ha explicat com en aquests quatre anys al capdavant de la regidoria d’urbanisme ha encapçalat els grans projectes de ciutat que estan transformant la ciutat. Als citats anteriorment, s’hi afegeixen la reactivació de l’estació de mercaderies del Pla de la Vilanoveta que després d’anys de desús i deixadesa, torna a tenir activitat i té prevista una inversió per part d’un grup inversor de més de 20 milions d’euros. Entre alguns altres projectes, hi ha la portada d’aigua potable al Polígon Industrial del Segre amb la construcció d’una nova potabilitzadora a càrrec de l’Associació d’Empresaris del Segre.

Postius vol deixar enrere “el “per a Lleida, ja està bé”” i reivindica “exercir la capitalitat sense por, amb determinació i actitud, perquè ara Lleida, està a punt”. Per Postius, “Lleida es troba en una cruïlla històrica i està a les mans de tots confiar en el futur, un futur que il·lusioni, que generi prosperitat i que ofereixi oportunitats, especialment pels més joves, i en definitiva, que faci de Lleida el que sempre hem estat: la segona capital de Catalunya”.

Pel que fa a mesures concretes, Postius ha explicat que “volem que ens identifiqueu com aquells que estem al vostre costat, que estem a l’altre costat del telèfon quan ens necessiteu”.

Durant el dinar, el 129è president de la Generalitat, Artur Mas i l’exconseller d’Economia i Hisenda han compartit un col·loqui amb Postius. Mas ha posat en relleu “la bona feina i gestió que ha fet en Toni Postius al govern de la Paeria” i ha encoratjat en Toni “a seguir treballant per poder liderar el govern de la Paeria amb l’aval de la bona feina feta, dels projectes endegats”. Mas ha destacat d’en Postius “el tarannà, l’esperit i les millors idees per fer evolucionar la ciutat de Lleida”. Mas ha dit que “avui no només estem aquí per donar suport a en Toni, estem aquí per donar-li la empenta que necessita, som centenars de persones les que hem volgut ser-hi”.

L’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha dit que “Postius és l’única garantia que Lleida vagi millor, l’única garantia que Lleida tingui futur en aquests temps d’incertesa que venen, en Toni té el model per rellançar la ciutat de Lleida”.

Postius ha conclòs l’acte i ha donat les gràcies “perquè sou gent que us aixequeu cada dia patint per si les coses aniran bé, perquè hi sou sempre per tirar endavant aquesta ciutat”. Postius ha reflexionat que “en aquests darrers quatre anys hem intentat sembrar la llavor, hi hem posat actitud i determinació, i no esperem solucions màgiques per part de ningú, i per les properes eleccions municipals la nostra proposta és de creure’ns el que podem ser, de mirar el futur amb confiança, i per això us demano que confieu en el futur, que confieu en mi i amb Junts per Catalunya per una Lleida millor, una Lleida diferent, una Lleida optimista i que mira al món amb il·lusió”.

[ff id="3"]