El candidat a Paer en Cap, Toni Postius, acompanyat d’altres membres de la candidatura de Junts, ha apel·lat al vot útil per evitar que tornin els del 155
Postius aposta per un centre comercial al centre de la ciutat i aquest projecte té un nom: Pla de l’Estació

El candidat a Paer en Cap, Toni Postius, ha explicat aquest matí que la proposta de Junts és la “d’un centre comercial que tingui cinemes, restauració i oci al centre de la ciutat, i això només ho té el Pla de l’Estació, una proposta de consens entre les diferents patronals i associacions de comerciants”.

El candidat de Junts ha explicat que el passat mes de febrer es va fer l’aprovació inicial de la modificació puntual del planejament urbanístic que permet “desbloquejar el desenvolupament urbanístic de tot l’entorn de l’estació de RENFE que inclou el cobriment de les vies i el que és més important, la construcció d’un centre comercial”. Postius ha explicat que al llarg dels darrers quatre anys “hem treballat i hem aconseguit desbloquejar una assignatura pendent des de fa més de 21 anys”. En aquest sentit, Postius s’ha compromès a “licitar el Pla de l’Estació tant bon punt ADIF ens doni la seva conformitat, com una de les prioritats que em marco com a Paer en Cap”.

Postius ha dit que “ens hi juguem una inversió de 200 milions d’euros, en sòl públic i que projecta un equipament de fins a 60.000m2 i 500 habitatges nous”. En la mateixa línia, Postius ha explicat que “hem contat amb els millors tècnics i economistes per fer possible aquest projecte, per fer-lo viable tècnicament però principalment, econòmicament”.
VOT ÚTIL

Postius ha recordat que queden pocs dies per les eleccions del diumenge 28  i en aquest sentit, ha apel·lat al vot útil “apel·lo al vot útil dels lleidatans i lleidatanes per impedir que el bloc del 155 torni a governar la Paeria”. Lleida mereix “consolidar el canvi i acabar de revertir anys i anys de mal govern per part de governs socialistes”. Des de Junts “estem preparats per encapçalar i liderar el govern de la Paeria, un govern que entenem ha de ser netament independentista i que no pot dubtar ni un moment en pactar amb aquells que van mercadejar amb la llengua, amb el patrimoni i que van menystenir a tants i tants lleidatans l’1 d’octubre”. Però a més, Postius ha explicat que apel·lem al vot útil perquè “som l’única garantia que els projectes endegats aquests darrers anys i que són clau per al desenvolupament de la ciutat de Lleida, es consolidin”.

Entre aquests projectes hi ha el polígon de Torreblanca – Quatre Pilans, la nova estació d’autobusos, la rehabilitació del Palau de Vidre o el centre comercial del Pla de l’Estació. Projectes que “porten el segell de Junts i que han tirat endavant per la feina ingent que s’ha fet des de l’àrea d’urbanisme que encapçalàvem” ha recordat Postius. El candidat de Junts s’ha mostrat “molt satisfet de la feina feta i dels projectes endegats, que han posat la ciutat en una cruïlla històrica i que del resultat del proper 28 de maig en depèn la seva sort”.

[ff id="3"]