• Violant Cervera incideix en la “preocupació per la mobilitat a la ciutat i com aquesta es veurà alterada amb l’entrada en funcionament de les Zones de Baixes Emissions, tenint en compte que molta gent ve a la ciutat per treball, assumptes mèdics o serveis

  • El grup municipal insta el govern a estudiar les freqüències i parades

  • Junts també pregunta quan es disposarà i entraran en funcionament els 8 autobusos elèctrics licitats durant l’anterior mandat

Junts ha demanat al govern de la Paeria detalls sobre la licitació del futur contracte de busos, si l’Ajuntament disposa d’algun estudi de parades i freqüències i com abordarà la construcció de les noves cotxeres a Lleida. 

La portaveu de Junts, Violant Cervera, recorda que “caldrà tenir en compte les conclusions d’aquesta anàlisi, perquè condicionaran el nou contracte”. Cervera també incideix en “la preocupació per la mobilitat a la ciutat i com aquesta es veurà alterada amb l’entrada en funcionament de les Zones de Baixes Emissions”. “Hem de tenir present que molta gent del nostre entorn venen a la ciutat a treballar, per assumptes mèdics o per algun servei”, diu la portaveu.

El grup municipal de Junts manté la voluntat de seguir incidint en la renovació de la flota de busos, així com la millora i el foment de l’ús del transport públic a la ciutat de Lleida. En aquest context, el regidor David Melé ha plantejat aquestes i fins a 22 qüestions a la Comissió Informativa de Seguretat, Mobilitat, Civisme i Convivència d’aquest dijous. 

Concretament, Junts pregunta a l’equip de govern si disposa d’algun projecte i de la valoració econòmica de la construcció de les noves cotxeres, així com de la seva ubicació i de la instal·lació dels carregadors elèctrics. D’altra banda, el grup municipal també ha demanat informació sobre quan es rebran i quan entraran en funcionament els 8 autobusos elèctrics licitats durant l’anterior mandat, gràcies en part a fons europeus Next Generation. 

Junts també ha demanat canvis en els nous vehicles equipats amb càmeres per llegir les matrícules dels cotxes estacionats a la zona blava. Concretament, el grup demana que llueixin un color més visible o llampant que el blanc actual per a que siguin més dissuasius. 

Comparteix!