• El grup municipal es reuneix amb el club esportiu per conèixer les seves activitats i recollir les seves demandes

  • Junts es posa a disposició de l’entitat per trobar les fórmules de col·laboració necessàries que permetin una millor gestió del Circuit Municipal de Lleida

El grup municipal de Junts s’ha reunit amb l’Escuderia Lleida per conèixer de primera mà les seves activitats al Circuit Municipal de Lleida i recollir les seves demandes. Entre aquestes peticions, hi destaca la necessitat d’establir els convenis de col·laboració necessaris que permetin una millor gestió de les instal·lacions municipals ubicades a la N-II entre Lleida i Alcarràs.

Junts s’ha posat a disposició de l’Escuderia per instar la Paeria a trobar solucions a aquesta problemàtica que el club arrossega des de fa anys. Amb aquest objectiu, el grup municipal vol posar en consideració aquesta qüestió en el marc de l’acord pressupostari amb l’equip de govern, el qual contempla com un dels principals objectius el desenvolupament del pla estratègic de l’esport, amb la revisió dels convenis de col·laboració amb els principals clubs esportius de la ciutat.

Sobre l’Escuderia Lleida

El Club d’Automobilisme Escuderia Lleida treballa des de fa anys amb l’objectiu de fomentar, desenvolupar i projectar la pràctica de l’activitat esportiva de l’automobilisme, sense afany de lucre.

Considerada com entitat de caràcter social per part de l’AEAT, l’entitat disposa de vehicles clàssics que posa a disposició del públic per practicar diferents especialitats, com ara les concentracions i els Ral·lis de Regularitat. Els seus més de 250 socis també compten amb el servei d’expedició de certificats de vehicles clàssics.

Comparteix!