La Ciutat entrevista la portaveu del grup municipal Junts per Catalunya a la Paeria de Lleida, Violant Cervera

“Arrenca un nou curs polític a Lleida en un context on la ciutat podria arribar ja, abans d’acabar l’any, als 150.000 habitants, amb tot el que això comporta, i amb diferents reptes pendents en l’agenda política municipal referents al debat pel model comercial, entre el Pla de l’Estació o Torre Salses, i on el govern municipal del PSC a l’Ajuntament de Lleida, amb Fèlix Larrosa al capdavant, podria guanyar força per afrontar aquests reptes amb el nou president socialista Salvador Illa al capdavant de la Generalitat de Catalunya.

De tot això i més, en parlem amb la portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a la Paeria de Lleida, Violant Cervera, que ara forma part de l’oposició, després de ‘trencar’ les relacions en els pressupostos amb el govern municipal del PSC, ja que aquests van desencallar el projecte del centre comercial de Torre Salses.

Violant Cervera i Gòdia (Lleida, 12 de juny de 1969) va ser també Diputada al Parlament de Catalunya en la X i XI legislatures (des del 17 de desembre de 2012 fins al 28 d’octubre del 2017), va estar al Govern de la Generalitat com a consellera de Drets Socials entre els anys 2021 i 2022 i va entrar com a regidora de l’Ajuntament de Lleida el juny del 2023. Nascuda a l’Horta de Lleida, ens rep en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat com és la plaça Sant Joan, sota l’esguard de la Seu Vella, per parlar dels temes més actuals com la seguretat, la neteja o el civisme, on també fa una valoració de l’actual equip de govern. A més, se sotmet al nostre test ràpid de preguntes…

LLEGEIX L’ENTREVISTA COMPLETA A LA CIUTAT

Comparteix!